talo on vanha ja hiljainen jo
olet sinäkin mutta yhä kaikkein kaunein
kuulen miten sade haluaisi tulla katon läpi
ja minä sanoa niin paljon
kuin välissämme olisi kilometrejä
silti tiedän että olet aina siinä
miksi yhä useammin huomaan
olevani vain pikku kopio sinusta
Selite:
ehkä sittenkin äidin tyttö
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi