oli kesä ja olit sinä
odotusta parkkipaikalla
ja taivaan kokoinen aurinko kasvoilla
takana satoja kilometrejä hiljaisuutta
usvaiset aamut tuntureilla
nyt taivas on kattojen takana
aamut ovat arkoja
kuten hymypojatkin vielä alkuillasta
kesä on jo mennyt toiselle puolelle maailmaa
se ei kauaa viihdy meidän takapihalla
jotkut päivät ovat jo niin kaukana
ja maailman surullisimmat laulut
sanoivat että
se on hyvä niin
Selite:
nyt vähän näyttää siltä että maailma ei loppunutkaan
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis. Todella kaunis. Taidan kuule laittaa suosikkeihin, jotenkin kolahti kovempaa kuin ymmärrän itsekkään. Kaunista. Kaikki aina loppuu, mutta syksy tulee tialle eikä se oli huono asia, syksyisin on aina uuden alku tai loppu, en osaa sanoa, ehkä molempia. Mutta siis, kaunis runo.
Hei hei kesä, ensi vuonna nähdään taas<3
Tosi hieno runo..hyvää syntymäpäivää:-)))
Sivut