neiti kesähelmainen, itseensä väsyvä
ihastuu päivässä ainakin viidesti
sattui lupaamaan itseään sekunneiksi
ja olikin aivan muuta
kaikkien vierellä yhden hetken
koristele itseäsi tuntikausia
jotta edes näyttäisi joltain
tuo hankalanoloinen päämäärättömyys
neiti elokuu, tyttö melkein valmis
etkö osannut päättää
kenen kanssa istua puiden alla
ketä pitää kädestä kotimatkalla
rimpuile irti jo yhden kesän ihmeistä
mene tänään onnellisena
yksin nukkumaan
Selite:
you had your chance
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
herranjumala. osaat kyllä kirjoittaa. näin hyvää tekstiä en ole aikoihin lukenut, kaunis ja tavallaan koskettava. suosikkeihin->
Aivan upea, jotenkin hymyilyttää.
Ihana riimikin tuolla ihan huomaa-
mattomasti, todella taitavasti kirjoitettu.
hieno. todella kaunis.
ootki itte neiti elokuu.. :)
Erilainen kuin minun tuntemani neiti elokuu... hauska tutustua kuitenkin.
Puhutteleva, Erityinen runonen. Pidin.
herranjumala. osaat kyllä kirjoittaa. näin hyvää tekstiä en ole aikoihin lukenut, kaunis ja tavallaan koskettava. suosikkeihin->
Aivan upea, jotenkin hymyilyttää.
Ihana riimikin tuolla ihan huomaa-
mattomasti, todella taitavasti kirjoitettu.
hieno. todella kaunis.
ootki itte neiti elokuu.. :)
Erilainen kuin minun tuntemani neiti elokuu... hauska tutustua kuitenkin.
Puhutteleva, Erityinen runonen. Pidin.
Sivut