niin kyllästynyt sinuun
puhki ja kulunut ja paiskottu
pysy siinä ja anna minä
revin ne osat mitä sinusta tarvitsen
sinä olet jo ottanut minusta omasi
ja katso mitä jäi jäljelle
Selite:
and again and again and again
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi