unohdit pakata meidät mukaan
me jäimme junan alle
radalle kilometrien päähän
vieraan kaupungin haaleneva yö
valot likaisten pöytien yllä
lupasit tämän illan vielä
olla puolet etkä yhtään kauemmin
ja ulkona ei enää pelota
kulkea siksakkia kaduilla
tuntematon yö on sokeuttavan pimeä
eikä tunnu enää miltään
istua portailla ja odottaa
että pääsisi kotiin
ei tunnu miltään
minä luulin että
kestäisimme mitä tahansa
Selite:
we ain’t nothing but fight and shout and tears
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienosti kirjoitat, jotenkin löydän tästä paljon jotain tuttua.
Tykkäsin kovasti.
Hienosti kirjoitat, jotenkin löydän tästä paljon jotain tuttua.
Tykkäsin kovasti.
Sivut