mun kalenterin kiiltokuvasivuilla
tähdet kurkkii aina hämärään
me ei koskaan nukahdeta
ja sä et pääse määränpäähäsi
kuvat eivät vaihda kasvojaan
tie välkyttää valojaan
eivätkä maisemat muutu
pojat pysyy poikina ikuisesti
sekunnit eivät etene sun rannekellossa koska
sun hymy on piirtynyt vain tähän hetkeen
me ymmärretään vielä toisiamme ja halutaan olla yksi
sä et uskalla pysäyttää tätä maailmaa
koska se iskee paljon kovempaa
sä et ikinä lähde pois
mun kalenterin sivuilla
kaikki pysyy aina sellaisena kuin on ollutkin
Selite:
jos jokainen päivä viekin sua kauemmas musta
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi