sivuja

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mun kalenterin kiiltokuvasivuilla
tähdet kurkkii aina hämärään
me ei koskaan nukahdeta
ja sä et pääse määränpäähäsi

kuvat eivät vaihda kasvojaan

tie välkyttää valojaan
eivätkä maisemat muutu
pojat pysyy poikina ikuisesti
sekunnit eivät etene sun rannekellossa koska
sun hymy on piirtynyt vain tähän hetkeen

me ymmärretään vielä toisiamme ja halutaan olla yksi

sä et uskalla pysäyttää tätä maailmaa
koska se iskee paljon kovempaa
sä et ikinä lähde pois

mun kalenterin sivuilla
kaikki pysyy aina sellaisena kuin on ollutkin

Selite: 
jos jokainen päivä viekin sua kauemmas musta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut