kaipaan sitä
miltä näytät ilta-auringossa
ilman että sanot sanaakaan
siitä kuinka nopeasti
sen valo häviää
minun maailmassani
ei ole sunnuntai-iltoja
eikä heinäkuu lopu koskaan
kuka minulle laittaisi iltapalaa
jos et sinä
kuka minut herättäisi huomenna
minulta jäi taas sanomatta
kuinka paljon välitän
Selite:
have you ever wished for an endless night
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Olipa kaunis. Minulle jäi mieleen kohta: "eikä heinäkuu lopu koskaan..." Jotain koskettavaa tässä on...
Olipa kaunis. Minulle jäi mieleen kohta: "eikä heinäkuu lopu koskaan..." Jotain koskettavaa tässä on...
Sivut