Vinskille II

Runoilija Madtiuku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Noniin, palasin tänne monen vuoden tauon jälkeen. Uutta tekstiä luvassa ja vanhoista teksteistä säilytin hyvät/tärkeät
 

Herätät minut joka aamu rakkaudellasi
Nukutat minut joka yö lämmölläsi
Jäät odottamaan paluutani kun lähden
Juokset vastaan kun palaan kotiin

Vain sinun tähtesi jatkan huomiseen
Sinun tähtesi hymyilen

Olet minulle enemmän kuin tarpeeksi
Pelastajani tässä harmaudessa

Naukusi sydämeni pakahtumaan saa
Kehräsi on musiikkia kauneinta

Vielä kaikkien näiden vuosien jälkeenkin

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot