Tämä yö on kylmä
Etsin tuoksuasi kaikkialta
Pehmeytesi säilyy käsissäni
lämpösi poskellani
Tämä yö on pimeä
Huudan suruuni tauotta
En halua päästää irti
Sydämeni on sinun ainiaan
(omistettu rakkaalle Vinskilleni joka nukkui pois 29.12.2010 klo 14.05)
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi