Nimetön

Runoilija Madtiuku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Noniin, palasin tänne monen vuoden tauon jälkeen. Uutta tekstiä luvassa ja vanhoista teksteistä säilytin hyvät/tärkeät
 

Vaivun unohduksen aikaan
ei kukaan voi minua tavoittaa

Vaellan tuhansien ajatusten kanssa
halki menneiden päivien

Kuljen miete rinnassani
tulenko milloinkaan takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lohduton eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot