Kun tie vie huomiseen
antaa kaiken unohtua
Taivas muuttukoon harmaaksi
nurmi ruskeaksi
Tulkoon myrsky vuosisatojen
tulkoon ikuinen ankeus
Ei maailma pahimmillaankaan voi olla synkempää
kuin mieleni nyt
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
uhmaa eli loistavaa