On vuoteeni kylmä
Sydämeni raskas
Vieläkin
Katseeni etsii sinua
Käteni pehmeyttäsi
Vieläkin
On silmäni kosteat
Sieluni rikki
Vieläkin
Sydämeni kaipaa
Sisimpäni huutaa
Vieläkin
Kun lähdit
Veit palan minusta
Palan jota en saa koskaan takaisin
Olin sinun
Ja sinä minun
Eikä kukaan voinut meitä erottaa
Katsoin
Kuinka hengitit viimeisen kerran
Tunsin
Kun sydämesi löi lyönnin viimeisen
Nyt tiedän
Ei ikävä hellitä koskaan
Ja tiedän
Että odotat minua luoksesi
Missä ikinä oletkaan
Vinski
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi