Nimetön

Runoilija Madtiuku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Noniin, palasin tänne monen vuoden tauon jälkeen. Uutta tekstiä luvassa ja vanhoista teksteistä säilytin hyvät/tärkeät
 

Sadepisaroilla nimesi kirjoitan
Märkään asfalttiin
Ja katson kuinka sade sen huuhtoo

Haavekuvia onnesta turhasta
Mieleeni maalaan
Enkä tiedä miksi tunnen taas näin

Kerran kadotin sen
Ja löysin jälleen
Vain kadottaakseni sen taas uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot