Nimetön

Runoilija Madtiuku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Noniin, palasin tänne monen vuoden tauon jälkeen. Uutta tekstiä luvassa ja vanhoista teksteistä säilytin hyvät/tärkeät
 

Paistaa aurinko kirkkaammin,
laulaa satakieli kauniimmin,
Aina kun sinä saavut päivääni.

Lähtösi synkkyyden jättää,
maailmanlopun tunnelman,
Joka kerta hajoan palasiksi.

Saat sieluni laulamaan,
surun kukittamaa,ikuista rakkauslauluaan,
Äänettömästi se valittaa ainiaan.

Selite: 
Tämä on vielä vähän vaiheessa.. hion sen viimeiseen muotoonsa lähiaikoina..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot