Vieressäni nyt tyhjä paikka
Lämmötön
Joka ilta odotan sinua viereeni
Joka aamu kaipaan kehräystäsi
Somalla pikku päälläsi
puskit tiesi syvälle sieluuni
Ja nyt jäljellä on vain kipu
Tuska sanaton
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi