eihän rakkaus lopu
se vaihtaa muotoaan ja voi leijailla pois
keventyneenä
tai upota syvyyksiin
kivien alle
raskautettuna
ja voi olla myös siinä
ihan nenän edessä
muuttuneena tuntemattomaksi
näkymättömäksi
ja voi se vihaksikin muuttua, mutta siitä emme puhu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runo.
Sivut