kouriintuntuvaa vihastumista
kulmakarvoja kurtistavaa suuttumusta
ja vaikka..
pieni pusu sulattaa kasvosi hymyyn
en silti aina ymmärrä kiivauttasi
minähän olen aina minä
vaikka voissa paistais...
kulmakarvoja kurtistavaa suuttumusta
ja vaikka..
pieni pusu sulattaa kasvosi hymyyn
en silti aina ymmärrä kiivauttasi
minähän olen aina minä
vaikka voissa paistais...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runo!
kuten jo sanoin
tylsähköä
:D
ku hermoja repivää
ärsytyskynnyksen ylittävää
jatkuvaa kitinää
kiukuttelua
kiivailua
tiuskimista
yhteenottoja
parissa päivässä
avaisin oven
ja heittäisin ulos
sellaisen
enkä halua päätyä pihalle
:D
Sisällämme on lemmen amme, toivottavasti siitä elinvoimaa ammennamme.
Äksyhköä aamuhetkeä sulle ja mulle. Kuppi kuumaa tekee terää ja mielen hetkosessa tyynnyttää...
vaikka tunteet puhuvatkin
omilla taajuuksillaan
Sivut