Luulen, että minusta ei enää tämän jälkeen tykätä. Yhtään.
Mutta pyydettiin selittämään Nainen.
Tai siis ainakin kirjoittamaan siitä.
Mutta kun tyhmä olen, yritän myös selittää..
...
Mutta pyydettiin selittämään Nainen.
Tai siis ainakin kirjoittamaan siitä.
Mutta kun tyhmä olen, yritän myös selittää..
...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Se voi sit vähän sattua, mut mies toki kestää semmoset, eiks nii 🤣
sorry...
cant control my mind
its happy, when its grind
and all the same, whats said
it awakens, when bred..
Kiitos runoilijalle!
Sivut