kun on pannu kunnon pannukahvi kuparinmakuista.. veret seisauttavaa..oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 31.3.2019 17:56 Mystis Kai se niin on... 😁 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.3.2019 18:23 runoretku Ihan täysin en saa tästä kiinni. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.3.2019 18:27 ages pannussa on myös kahva.. ;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut