laiskuus on neroutta
peittäköön vaikka pöly,
mutta minä ajattelen, siis
kun lihakset lepää, mieli toimii
olisipa rahaa palkata siivooja
peittäköön vaikka pöly,
mutta minä ajattelen, siis
kun lihakset lepää, mieli toimii
olisipa rahaa palkata siivooja
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mainio runo.
Sivut