TunteidenGarderobi

Runoilija IsoLate

nainen
Julkaistu:
68
Liittynyt: 19.7.2024
Viimeksi paikalla: 18.9.2024 20:06

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.10.1986

 
Useimmat ovat viruneet
hyllytettyinä jo vuosikausia
kun ei ole ollut käyttöä,
               eivätkä kelpaa kenellekään.
 
Paljon kutistuneita tai kulahtaneita
välinpitämättömän käsittelyn seurauksena,
mutta eivät koskaan likaisia!
(tuuletus voisi kyllä tehdä hyvää
tai että joku edes joskus silittäisi)
 
Formaaleihin tilanteisiin on toki omat
säntillisesti pliseeratut
koviksi tärkätyt
ahdistavat

Siellä ne kaikki ovat
siististi

kaapissa.
 
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin mielenkiintoinen ja hauskasti rakennettu runo😊
Kaapissa on hyvä olla, mutta voi sieltä tulla poiskin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot