No höh taas... minä jo odotin että nyt on jännää tiedossa kun muistaakseni se Puff on ihan hirmunen lohikärmes, tai no.. tais se olla jostain syystä jotenkin iloissaankin jostaa, mutta kärmes kuitenki. Jaa, mut jos se on sen kuori vaan kun on jääny.. tai ei kai sentään... olkoon...
Kommentit
Sivut