Olet korento taakan vaakakuppina tasapainossa niin korkealentoinen silti hauras, hentoinen oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.9.2024 18:54 Star Yhtä aikaa voi olla kevyt, mutta samalla hyvin raskas. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 9.9.2024 19:24 SkitsofrEnkeli hieno! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut