Lännen lokarin saappaat kastuivat,
kun vetelään etelään jalkansa astuivat.
Siitäpä ajatus alkoi itää -
”kuivalle maalle päästä pitää!”
Suuntasi matkansa kohti pohjoista,
löysi vain lisää tannerta sohjoista.
kun vetelään etelään jalkansa astuivat.
Siitäpä ajatus alkoi itää -
”kuivalle maalle päästä pitää!”
Suuntasi matkansa kohti pohjoista,
löysi vain lisää tannerta sohjoista.
Selite:
Ilmastokokouksen antia
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut