istun matolla
henki tahtoo paeta
toiveiden matkaan
alla tähtilamppujen
uskoisitko ihmeisiin?
henki tahtoo paeta
toiveiden matkaan
alla tähtilamppujen
uskoisitko ihmeisiin?
Selite:
viittauksia suuntaan ja toiseenkin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi