silmänkääntäjä kohtaa peilikuvansa illuusio särkyy oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.10.2024 14:37 Nanabea Monia silmänkääntäjiä on elämässä tullut vastaan. Illuusio kestää vain aikansa, ei ikuisesti. Runosi puhutteli. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.10.2024 15:23 Star Mielenkiintoinen näkemys, ei pidä antaa viilata linssiin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut