Käsi kädessä kulkevat ohitseni onnellisina minäkin voisin olla jos vain valehtelisin Selite: no means no oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.10.2024 20:18 Star Kannattaa luottaa aitoihin tunteisiin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut