suljen luomeni kätkeäkseni niihin silmäteräni mielen galakseissa mustat aukot kasvavat oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.11.2024 18:15 Star Erittäin nerokkaasti ajateltu. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut