Äidille

Runoilija IsoLate

nainen
Julkaistu:
83
Liittynyt: 19.7.2024
Viimeksi paikalla: 17.10.2024 14:34

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.10.1986

 
Kodin onnesta
sirpaleita käsissä
anteeksi äiti

 ”ylitin vain tiivota ne”
sinä naurat vieläkin
Selite: 
väärinymmärryksiä elämän alkutaipaleelta...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava muisto lapsuudesta, lapsi ajattelee parasta.
Nämä muistot ovat kalleimpia helmiä, joita sisinpämme kantavat. Kaunis.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot