Auringon kilo raskaampi mieltä kevyempi kuin taivaan takakantta painava pilvimassa oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 4.9.2024 17:01 Star Kesä vain tuntuu jatkuvan, syyskuusta huolimatta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.9.2024 19:03 Oiva Utumaa Hyvä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut