Panssarivaunu
sulkeutuu kuoreensa
rauhan merkiksi
Aikamatkaaja
syönyt vuosimiljoonia
ilman hampaita
sulkeutuu kuoreensa
rauhan merkiksi
Aikamatkaaja
syönyt vuosimiljoonia
ilman hampaita
Selite:
Tarmolle ja lajitovereille, kilpikonnat ovat upeita eläimiä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut