Tähtisilta

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 13:39

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

 

nyt leikit aika lopettaa

sua odottaa untenmaa

hetken vain matka kestää

ensin silmät, kasvot pestään

päälle puetaan uninuttu

sitten alkaa satu tuttu

 

nukku-matti oven takaa

saapuu kädessänsä unilyhty

siinä valo pieni tuikku

iltaan piirtää tähtisillan

jota pitkin lapsoset

käyvät matkaa unenmaahan

 

nyt nukkuu lapset pienoiset

hiljaa tuhisten

uninen on polku tää

mik nukkumaahan johtaa

niin pehmeä on tähtisilta

yöksi vaihtuu siinä ilta

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen uniruno, pidin.
Ihana uniruno, kunpa kaikki lapset saisivat nukkua onnellisina.
Pidin paljonkin, tuoreempi lastenloru. 
Hieno lastenloru tämäkin.
 

Käyttäjän kaikki runot