Odotettuani vadelmanpoimijan käsiä
Ryhdyn tanssimaan yksin murskatuilla viinirypäleillä,
niin kuin tanssivat ne,
joita ei nähdä,
kun yö kurkottaa kurkottamistaan
En ole kaunis, rietas enkä onnellinen,
jalkani eivät sievenny
enää koskaan lasikenkiin.
Minulla on tummanpunaiset varpaankynnet
ja yönylikulkijoiden laulu,
pimeän päästäjä kaartuu lävitseni,
lantioni lausuu ääntään pelkäämättä
irrallaanolijoiden sanoitusta
Jos aamunkoitto joskus tulee,
en tarvitse enää
sadonkorjuuta
Olen kokonaan minun.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kielikuvat ja rytmiikka toimivat
- tausta-ajatuksena kait
vadelmanpoimijan aiheuttama pettymys
Sivut