Saastaisia eläimiä jollain ihmeen matolla
Opetuslapset katko tähkäpäitä
Viini virtas ku Kaanas vietettiin häitä
Älä tapa älä varasta älä vanno väärin
Käskyjä riittää mielin määrin
5000 miestä sai leipää syödä
Bileam yritti aasiaan lyödä
Sido tupsut viittasi kulmaan
Siinä ratkaisu aivan joka pulmaan
Daniel oli leijonien luolassa
Villieläimet suu kuolassa
Viimeiset hetket Getsemanen puutarhassa
Uskonnolliset johtajat oikeusharhassa
Teurastetaan jotain lehmiä punasia
Temppelin seinissä kerubien kuvasia
Liha ja luut parhaat palat keitä
Maksanlisäke ulos tunkiolle heitä
Joona heitettiin mereen sen nieli valas
Juudas oli petturi ja kaiken lisäks varas
Daavid teki huorin
Siltä kuoli nuorin
Mooses halkaisi meren
Alttarille vuodatti veren
Jeesus on totuus valo ja tie
Joka iankaikkiseen elämään vie
Harva uskoo et tää on todellista
Eikä kukaan tiedä mikä täs on oleellista
Kuolleiden ylösnousemus
Ensilyhteen heilutus
Punaisen hiehon tuhka
Happamattoman leivän juhla
Saako kukaan ikinä selvää näistä
Onko missään juttua yhtä sekopäistä
Kiitti mulle riitti tää oli viimeine jae
Suljetulle joudun ellen apua hae
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit