Kuinka saatanasti mä viina halusin
Parantuminen lähtee aina siitä
Et sä myönnät, sulle ei mikään määrä riitä
Koita pliis ymmärtää edes tän kerran
Et oot tehny viinast sulle Herran
Mestari vetelee sun naruista
Tekee selvää sun sisuskaluista
Ja eihän sitä koskaan itse tiedä
Kuinka vitun pahasti voi viina viedä
Jos sulla on tuhat asiaa joita katua
Niin herää jo tähän ei tää oo mitään satua
Jos et sä avaudu ja sun kokemuksii jaa
Et sä koskaan ikinä mitään apua saa
Tippattomast tammikuust ei oo mitään hyötyy
Se on ihan sama ku pieksis vähän lyötyy
Täs ois mul taas yksi selvä päivä
Jännä juttu ei paina huolen häivä
Eikä tee sitä pirun viinaa mieli
Ei janota suu eikä kuivaa kieli
Apua saa aina jos vain pyytää
Vaikka yhteiskunta nurkkaan syytää
Ystävistä läheisistä voimaa sain
Jota mä ennen viinasta hain
Mua on auttanut tää AA-kerho
Hälvenee viinan vittumainen sumuverho
Korkeampi voima kun nyt pimeydessä loistaa
Se voi kokonaan viinan himon poistaa
Saatko sä selvää näistä mun riimeistä
Kun mä muistelen mun krapulaa viimeistä
Sen mä voin vakuuttaa et joka sana on totta
Sun ei oo pakko olla mikään viinarotta
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit