Naiset löysi tyhjän haudan
Miksi etsitte elävää
kuolleiden joukosta?
Opetuslapset
Juoksujalkaa paikalle
Vain käärinliinat
Lukittujen ovien takana
juutalaisten pelosta
Tuomas ei uskonut
Ennen kuin näki haavat
Mestari on elossa!
Hän on ylösnoussut!
Emmauksen tiellä Kristuksen opissa
Alkaen Mooseksen laista ja profeetoista
Kirjoitukset todistavat
Hän kuoli syntiemme tähden
Ylösnousemuksellaan
Kuoleman voitti
Kristus on ylösnoussut!
Totisesti noussut!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit