Vittuako se tietää kertois mieluummin vaikka muumeista
Tarinoita pikku pirihuorista
Yhteiskunnan syrjätyneist nuorista
Poliisimies on vittumainen paha setä
Kun se teki työnsä selvitti kuka piteli ketä
Yleinen järjestys ja turvallisuus
Kuuluu poliisille sä voit pitää suus
Kyttää kun potkit niin joudut putkaan
Ottaahan se päähän jos ajaa tutkaan
Lakia jos rikot niin pääset lusimaan
Venkuloita riittää ainakin pari tusinaan
Mitä vittua en mää oo tehny mitään väärin
Marisätkää vaan tässä vähän käärin
Oli fiilis et pitää töhrii tota seinää
Anna mun olla mä haluun vaan polttaa heinää
Kontulan lihis nostaa sata kiloo penkistä
Hengenvaara jos se ottaa sua niskalenkistä
Se tykkää vähän voimakeinoja käyttää
Vaik ei ois rikoksesta mitään näyttää
Tääl kilpaillaan joka päivä kuka on hurjin
Kenen laiffi eniten syvältä ja kurjin
Eihän näis huumetouhuis rikoksis oo mitään mieltä
Todella perseestä koko touhu aivan sieltä
Monta kertaa ollut mieles et nää riimit poistan
Jos jatkan enää yhtään niin itseäni toistan
Mut tää koko paska nyt vaan mulle riitti
Kiitti kaikille tää oli viimenen niitti
En mä oo mikään rikollinen terroristi
Ihan tavallinen idän huumenisti
En mä oo mikään rikollinen terroristi
Ihan tavallinen vitun huumenisti
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit