Kun niitten paras frendi eilen delas
Eikö teitä vittu pysäytä ees kuolema
Vaik ois sama asia teil huolena
Sit ku jengi alkaa ostaa ainet velaks
Ni tyypit sanoo vittu jätkä relax
Ja kun aletaan vähän katkoa sormia
Se on teiän mielest ihan normia
Kaikki paska joka sun elämäs on pieles
Silti mitään muuta ei oo sulla mieles
Ku moneenko tööttiin sun massit riittää
Pistät sitä suoneen ja viikatemies niittää
Sit ku sä asut siellä paskaisessa loukussa
Ja tajuut ja tiedät et todel oot koukussa
Reflat on silloin pahin mitä tiedät
Kaiken sen muun sä kyllä siedät
Älkää nyt ottako oppii näist mun runoista
Mä vaan kerron näist vitun asioista
Nää tuli mulle vastaan pimees netis
En mä ees tiedä mikä vittu on metis
Mut monen frendin on nähny siirtyneen kamaan
Suloiseen kuolemaan persoonalliseen pahaan
Spugiin jos jäät ni sekin on vain loma
Sama meno jatkuu tuska ikioma
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Wau, kiitos tästä! Onhan tässä riimittelyssä se vaara, että tulee kierrätettyjä samoja riimejä, näin kävi mullekin tässä kun maanisesti näitä kirjoitin. Sika - vika ja nisti - pisti toistuu mulla pari kertaa tuotannossa, oon yrittänyt päivittää niitä, mutta ei vaan onnistu millään. Aikanaan.
Sitten on popmaailmasta tutu riimit, Jumala - humala - sitä haluaisin käyttää, mutta ei voi. Tai rappiolla - nolla.
Aina kiva kun joka muukin vähän riimittelee!
OK kiitos tästä, mulla tosiaan itellä "vaan" viinaa ja vähän sekakäyttöö, mutta työssä ja ystävien parissa nähnyt sitä kamaa, juoppohullut jutut vielä tuoreessa muistissa niin täytyy ne asiat käsitellä ja purkaa.
Jatketaan riimittelyä, mä en voi lopettaa ennen kuin oon varmaan psykoosissa taas, sen verran pukkaa nyt riimiä mun päähän jostain ulkoavaruudesta.
täyttä asiaa
vaikeaa surullista mutta liian monelle totta