Vielä yksi ryyppy niin varmasti lähden
Jos ja sä ajattelit juoda salaa
Mieti miten siihen rahaa palaa
Me ostettiin meille tää yhteinen talo
Ulkona loistaa sun asentama pihavalo
Lasten kanssa ajateltiin tehdä kaikkee kivaa
Ilman että tarttee kuunnella naapureitten ivaa
Mitä ajattelee opettajat koulussa
Kun lasten isä on viinaan koukussa
Eihän kaverit uskalla meille tulla
Kun on aina rähinä päällä sulla
Viina ei haise jos sulla on työ
Mutta silti joka ikinen lasten yö
Ne miettii, pelkää ja valvoo
Miks niitten isi sitä viinaa palvoo
Sitä aivan ihanaa miestä
Joka päätti vaimoaan piestä
En aio enää yhtään katsella
Etsin uuden miehen jota suudella
Se känninen saatanan kusipää
Jolta saatin helvetti tää
Saa yksin tästä lähin juoda
Sen luokse en aio lapsia tuoda
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit