Sinä rakensit minuun haavoja
Syviä railoja viilsit mieleni lihaan
Sanasi talttaa ja vasaraakin vahvemmat
Minä yritin rakentaa siltaa yli synkän virran
Mutta sinä tulit ja potkaisit sen hajalle
Sinun katseesi alla ei minulla ollut turvaa tässä maailmassa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
rankkaa
pidin
Sivut