--
Myrskyni levoton,
rauhoitu,
levähdä varrelle yön.
Vaikene!
Korkeus tahtoo tilaa.
--
Vielä
villit hiuksesi hulmuaa aallon unta,
vielä valo
lyö vasten ääntä.
--
Sateeseen uin.
Meri minussa
huokaa juurtansa pitkin,
huokaa uniens takaa
juuri pestyyn ilmaan.
--
Väsyy myrskynsilmä,
luomensa huokaa veen
höyryvää
vasten
--
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkän liikuttavaa,pidän.