rasahdus

Runoilija Katariina Varjoranta

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 12.7.2017
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 21:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

      Faktaa ja fiktiota. Rakkaudesta runouteen...

***

       1/2018 kuukauden runoilija, niin kiitollinen,
Äänestykseen en enää osallistu...
Lämmin kiitos kommenteistanne <3



***

"Kauneinta maailmassa on se, mitä tavoittelee, mutta ei saa"

-Raul Roine-


--


Runojeni kopiointi tai käyttö muuhun tarkoitukseen vain luvallani.
 






--


Ne ovat niin kylmissään,

moninaisilla harteillaan kaunis taakka. 


 
 
Ääneti ja ylväinä vartovat, latva ehkä itään päin.


--


 
Eikä kukaan uskalla hiiskua,

 
 
ääneti kuuntelevat, 
murtuuko joku



--
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän runosta paljon sen mystisyyden vuoksi. Todella kaunis ja mieleenpainuva runo sekä hieno asettelu.
Kauniisti kiitän sanoistasi, lämmittävät mieltä kovin.
Moniulotteista kerrontaa, jonka jokainen ymmärtää kuten haluaa.
Kaunis kiitos sanoistasi, ja siitä, että aina kannustat ja olet siellä ⁠♡
Upea talvisen metsäluonnon runorasahdus, joka koskettaa kaikkia aisteja.
Kaunis kiitos ! Sanasi saavat rasahtelemaan lisää ♡
 

Käyttäjän kaikki runot