rakkaudesta

Runoilija Katariina Varjoranta

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 12.7.2017
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 9:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

      Faktaa ja fiktiota. Rakkaudesta runouteen...

***

       1/2018 kuukauden runoilija, niin kiitollinen,
Äänestykseen en enää osallistu...
Lämmin kiitos kommenteistanne <3



***

"Kauneinta maailmassa on se, mitä tavoittelee, mutta ei saa"

-Raul Roine-


--


Runojeni kopiointi tai käyttö muuhun tarkoitukseen vain luvallani.
 



--

Vaik jäinen
ois kallion kumu
varpaita vasten,
 
ja sateen ruoska vaakassa viiltäis.
 
---
 
Vaik aallon kohinan kuulisin kaukaa,
sen seinän kylmänä tuntisin jo,
 
ja pienuutein näkisin aaltojen alta,
 
niin pienuutein näkisin aaltojen alla.

--
 
Rakkaus tuo
                  usvana sinessä hohtais,
              sitä koskettaa voisin
   kajossa valon.
 
Auringonkasteena kirkkaana
keinuis, ja
 
jälkeen myrskyn jäis
                           lehdelle halon.
 
--
 
Vaik luinen oisi vereni mun, ja
jäinen
ois vesi,
 
mä unessain tuulena lämmön toisin, 
höyhenin peittäisin sun.


--




 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa runoilua, unessa kaikki on mahdollista.
Lämmin kiitos sanoistasi Star ♡
Kuin sanasävelin etenee runosi, keinutellen ja taivutellen lukijaansa näkemään ihmeitä runosanojesi takaa.
Kiitos kokemuksesta.
Lämmin kiitos sanoistasi, suuri merkitys ♡
Upea runo rakkauden voimasta.
Suurin voima... Lämmin kiitos sanoistasi ❤️
Kaunista niin kaunista. Tuohon uneen taidan jäädä.
Kaunein kiitos sanoistasi ♡
Tästä tulee vahvasti jotenkin mieleeni Aino Kallaksen Sudenmorsian. Se ei ole huono juttu se. Hyvä runo.
Kiitos sanoistasi :) !!
 

Käyttäjän kaikki runot