Taivasta
yritti myydä
jalka oven välissä,
lehtisissä
jumalansa.
En usko,
että mikään jumala on kaupan.
sitä paitsi,
minulla on jo
ihan tarpeeksi
näissä
perkeleissä
Selite:
Runo on vuodelta 2013.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suurin ongelmani on siinä että potkupyörällä on näin talvisaikaan hieman vaikeaa kaupalle lähteä. Mutta katsotaan, katsotaan kuinka asiaat luonnistaa.
Mukavaa päivää sulle ja mulle,
Esi-isät myivät Jumalan sananvoiman, käyden anekauppaa.
Mitä vielä runoilija, ottaa totuuden käsiinsä ei puhu kaupan teosta vaan mielestä toteaa oikein varmaäänisesti
sitä paitsi,
minulla on jo
ihan tarpeeksi
näissä
perkeleissä
Niin sitä pitää.
.
and happiness comes from within
therefor..
i smile everytime i fart..
:D