sydämen kohdalla

Runoilija Katariina Varjoranta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2017
Viimeksi paikalla: 9.5.2024 8:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

      Faktaa ja fiktiota. Rakkaudesta runouteen...

***

       1/2018 kuukauden runoilija, niin kiitollinen,
Äänestykseen en enää osallistu...
Lämmin kiitos kommenteistanne <3



***

"Kauneinta maailmassa on se, mitä tavoittelee, mutta ei saa"

-Raul Roine-


--


Runojeni kopiointi tai käyttö muuhun tarkoitukseen vain luvallani.
 
 
Niin me laskemme vuosia, tunteja,
päiviä,

 
ja aikamme kuminauhana venyy ja
vinkuu,

notkelmistaan nykii ja sätkii


 
--
 
Ja niin me vuosia laskemme.


--

 
Ja kuu,

kehrässään valoaan vaalii,


 
iäti keskeltään

varjoin

helmojaan heittää.
 
 
--

 
Niinkö mittamme
on
vuosien määrä,

noiden alati päilyvien


kummajaisten
lauma?


--


 
Jos aikamme
onkin tuo

kehräävän kuun

valon
kajo ja pyörre,

häilyvä kehrä ja

pullisteleva
 
kaipaus.

 
--

 
Jos mittamme,

onkin
rakkaus,

 
tuo alati kasvava,



ja suunnaton

rakkauden paino

 
--
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa sanailua,tunnelma erittäin herkkä ja kaunis❤
Lämmin kiitos kommentistasi 💕 !
Koskettavaa kerrontaa, rakkaus on ikuista ja kaiken kestävää <3 
Kauniit sanasi, Kaunis kiitos 🌹 !
Aika on niin outo laji, rakkauden tajuaa kaikki, upeus on runosi
Ihanaa kun pidit, lämmin kiitos 🌻 !
Kaunis runo pidin:)
Kaunis kiitos kommentistasi 🌼🌼 !
Näin mekin elämänsulostuttajani ja minä vuosia laskemme. Varmuudella sen jotiedämme, että rengas on umpeutumassa.
Kiitän kommentistasi paljon 💝 !
ei ole
mittamme on kuu

"veriveljet"



 
Isosti sanoistas kiitän :) !
On... Se se on. Mitta ja aika...

Upee runo
Lämpimät kiitokset sanoistasi 💖 !
Minulle tämä on runo elämän rikkaudesta,
kiitosta huokuva, rakkautta kättelevä,

Luot tähän matkan kuvaavan elämän pituuisen, mutta hienosti laitat tuon rakkauden loppuun luoden ajattoman onnen.

Niin Oikeastaan emmehän me ajan kulussa voi muuta kuin uimaan opittua sen virrassa nauttia tuon onnen pisaroista
Ihana kommenttisi... ajaton kiitos 💖
Mielenkintoista pohdintaa. Taitavasti kuvailit , käyttäen hienoja, persoonallisia kielikuvia ja heitit kysymyksen ilmaan, mikä elämässämme on tärkeää, vuodet, aika vaiko rakkaus ja sen määrä. Tämmöistä minä löysin  runostasi.
 
Sanoistasi sydänlämmin kiitos 💕

Kaunista kerrontaa,pidän.

Ilahtunut sanoistasi, kaunis kiitos 🌹!
Mitta ja voima
Iätön ja ajaton
Kuun helmojen varjoissakin
Sitä on.
Kaikkialla.
Päivien kierrosta vahvistuvaa.
Niin pienestä haihtuvaa.
Mutta itsessään ikuista.
Pehmeää untuvaa.
Ajaton mitta... Kaunis runosi. Lämpimästi kiitän 🕊️ !
 

Käyttäjän kaikki runot