Synkkyys

Runoilija SemiKatsy

Taas jälleen tuo niin tuttu

mutta ei toivottu

synkkyys hiipii mieleeni

Se saapuu aina samaan aikaan.
Tuoden tullessaan valoisammat päivät
Unettomat yöt
Muistot meistä
teistä
Sinusta 
sekä minusta 

Jouduin luopumaan ensin sinusta,
liian kauan sitten
Sekä hänestä
jota rakastin
vain eri tavalla kuin sinua

Taas se saapuu

Synkkyys

Jättäen minut kylmään
Kunnes taas saapuu
toukokuu 
Selite: 
Kevät ahdistuksesta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, mutta onneksi toukokuuhun ei ole tavattoman pitkä aika.
Onneksi! 
Olen pahoillani. Tämä runo tarjosi synkkyyttä mukanaan.
Kiitos, kommentista ja myötätunnosta! 
Mainio runo!
Kiitos! 
 

Käyttäjän kaikki runot