Tunne

Runoilija SemiKatsy

Vihaan tätä päätäni
sen luomia ajatuksia
Minusta

Vihaan tätä päätäni
sen syöttämiä kuvia
Minusta

Vihaan tätä päätäni
ajatuksiani
jotka vain satuttavat minua

Tiedän niiden olevan valheita

Mutta ovatko ne sittenkään?


Koska tulevathan ne päästäni...
Selite: 
Tunne-elämältään epävakaa persoonallisuus häiriö.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmaan jokaisella on joskus tuon kaltaisia tuntemuksia.
 

Käyttäjän kaikki runot