Oppisopimuskoulutus

Runoilija SemiKatsy

Kunpa oppisin
rakastamaan ennen kaikkea
Itseäni
Kunpa oppisin 
olemaan välittämättä
muiden mielipiteistä
minusta
Kunpa oppisin 
sen että mun pääni
on mun pahin viholliseni
Kunpa vain oppisin sen! 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyy olla armollinen, etenkin itselleen.
Näinhän sen pitäisi olla ja siksi se nimenomaan onkin varmasti vaikeinta, olla itselleen armollinen.
 

Käyttäjän kaikki runot