Tatuoitu

Runoilija SemiKatsy

Tatuoinnit ihollani
Kertovat tarinaa
Tatuoinnit, 
Kuin arvet joita kannan sisälläni
Ne vain ovat kauniimpaa katsottavaa
Oi nuo tatuointini
ja 
arpeni
Joita rakastan. 
Selite: 
En oikein tiedä mikä tämän runon funktio on. Mutta se kertoo omaa tarinaansa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi ja nautin siitä
Mukava kuulla! Kiitos. 
Tässä on kovin hienoa herkkyyttä ja asennetta, tykkään paljon  :)
Sitä tällä yritin tavoitella. Kiitos! 
 

Käyttäjän kaikki runot